Játékszabály

A részvétel feltételei:

1. A részvétel mindenki számára ingyenes.

2. Mindenki csak 1, azaz egy felhasználónévvel vehet részt. A több néven játszók a nyereményekből kizárják magukat.

3. Az adatok helyességéért a felhasználó felelős. Amennyiben a játékos rosszul adja meg adatait, s emiatt lehetetlenné válik számára a nyeremény megküldése, utólag nem kérheti a nyereményt.

4. A játékosok/felhasználók személyes adatainak védelme kiemelt fontosságú számunkra. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

5. A játékosok/felhasználók adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve ha ez a teljesítéshez elengedhetetlenül (pl. posta vagy futárszolgálat) szükséges. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

6. A www.elokenyer.hu szolgáltatás játékosai/felhasználói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a www.elokenyer.hu szolgáltatásai csak regisztráció után vehetők igénybe.

7. A feladványok megfejtésére és beküldésére egy hét áll rendelkezésre. A megfejtést későn beküldők nem vesznek rászt a nyereménysorsolásban.

8. A heti és a fordulónkénti nyeremények sorsolását számítógépes program végzi, emberi beavatkozás nélkül. Amennyiben a nyertes megszegte a játékszabályt vagy bármilyen visszaélést követett el, új sorsolásra kerül sor.

Eredményes játékot kívánunk mindenkinek!

az Élő Kenyér csapat nevében: Horváth István Sándor

Élő Kenyér • Kiadja: Zalalövői Plébánia • H-8999 Zalalövő, Szabadság tér 6.
magazin@elokenyer.huwww.zalalovo.plebania.hu
Webgrafika: Ester Communications Kft.